Beoordelingen

8,0
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,2
Comfort
7,7
Locatie accommodatie
7,5
Faciliteiten
7,5
Personeel
8,7
Waar voor uw geld
8,3

Beoordelingen

    Rudolph
    pt

    Beoordelingsscore

    9,2
    23 september 2017

    prima

    Het personeel en hun professionalieit
    danny
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    21 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Gerben
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    1 september 2017

    Goed hotel voor doorreis.

    Er is niet echt mogelijkheid om te eten. Wij zijn naar Burgos gereden voor eten. Is 20 minuten rijden. De bar is ook in gebruik als lokaal café. Hotel ligt aan een alternatief voor de tolweg en er rijd veel vrachtverkeer (ook 's nachts).
    De kamer en badkamer zijn schoon. Bedden zijn redelijk. Het rolluik doet goed z'n werk tegen licht en geluid. De prijs/kwaliteit verhouding is redelijk. De prijzen van de kamers liggen vast en staan duidelijk vermeld bij de receptie.
    Sylvia
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    4 augustus 2017

    Een nachtje in Hostal Hermanos

    Het ontbijt bestond alleen uit koffie of een ander drinken met croissant, daarvan waren er te weinig dus niet iedereen bij ons gezin kon er een krijgen. Er was dus geen buffet of vrije keuze uit brood en beleg. Merendeel van gasten bestaat uit truckers die niet uitgebreid ontbijten.
    Kamer was groot en voorzien van voldoende opbergruimte. We hadden 2 persoons bed en apart bed voor dochtertje. Ook douche was groot genoeg om met 2 personen te douchen!
    H.C.
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    30 juni 2017

    Prima hostal!

    Het brood bij het ontbijt is een beetje droog.
    De mensen zijn aardig, parkeren perfect, ook voor grote voertuigen, en het eten is goed en voordelig. De bedden heerlijk!
    Marco_Amina
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    22 mei 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Henk Vink
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    29 april 2017

    Prima doorreishotel

    Echt chaufferscafe hotel. Wel wat rumoerig vanaf uur of vijf.
    Prima hotel voor doorreis. Vriendeljk personeel. Tot 23 uur diner.
    Jeroen
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    18 april 2017

    Prima hotel voor overnachting op de route

    niets
    Avond eten was lekker, bed en kamer uitstekend, personeel aardig.
    marc
    pt

    Beoordelingsscore

    5,0
    10 november 2016

    onderdak slecht

    lawaaierig en onrustig in de nachtelijke uren. verhouding prijs /kwaliteit was zeer matig.
    ontbijt wel betaald maar geen brood omdat bakker nog niet was geweest. Alles zeer matig en beperkt. Echt truckershotel.
    El Mamoun
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    19 juli 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Mina
    be

    Beoordelingsscore

    10
    13 juli 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    de

    Beoordelingsscore

    8,8
    2 april 2018

    Très bons lits !

    The receptionist was friendly thow we arrived late and the establishment would be closed the next day. Very comfortable beds and clean.
    sheila
    fr

    Beoordelingsscore

    10
    2 december 2017

    It was just an overnight stop but was just what we needed.

    A very warm welcome. Very comfortable warm room.
    ie

    Beoordelingsscore

    10
    18 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Anne
    ie

    Beoordelingsscore

    9,6
    5 augustus 2017

    Don't judge a book by the cover

    Nothing would highly recommend this property. The property looked regular but inside was a fabulous friendly welcome with value for money n great orange juice.
    Hospitality and kindness of all the staff. We were walking Camino and our accommodation was not on the route. We hadn't realised this until the night before. We thought we would be able to get a taxi. Our host julien called to tell us he would send his friend to collect us. When we arrived we had the warmest welcome of our holiday.
    Maria
    it

    Beoordelingsscore

    7,1
    25 oktober 2016

    Next to the highway but nice.

    Could hear sounds from the neighbours. The hotel is literally on the highway, next to the petrol station, which can look a bit scary.
    Very comfortable beds, generally clean. Despite the position, it was very nice inside.
    JCS666
    fr

    Beoordelingsscore

    7,5
    3 oktober 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.